Walentina Fedjuschina valittiin EMA:n presidentiksi

Itavältalainen Walentina Fedjuschina valittiin uudeksi EMA:n presidentiksi Bragassa Portugalissa 28.2.2022.

https://european-masters-athletics.org/33-news/1969-walentina-fedjuschina-elected-as-new-ema-president.html

Käännös:

Walentina Fedjuschina valittiin uudeksi EMA:n puheenjohtajaksi

European Masters Athleticsin uutena presidenttinä Walentina Fedjuschina toivoo, että hän ja uusi hallitus voivat parantaa ja parantaa yleisurheilua.

Olin hermostunut ennen tämänpäiväistä yleiskokousta, mutta toiveeni on, että liike, johon me kaikki kuulumme, voi kehittyä, kertoo rouva Fedjuschina (57-vuotias).
Maanantai 28. helmikuuta oli historiallinen hetki European Masters Athleticsille. Kaikki Italian Venetsian yleiskokouksessa vuonna 2019 valitut hallituksen jäsenet erosivat tehtävistään. Tämä tarkoitti sitä, että Bragaan perustettavassa hallituksessa olisi jäseniä, joilla ei ole kokemusta EMA:n johtokunnasta.

Ensimmäinen tehtävä, jonka 58 valtuutettua päätti, oli, kuka istuu puheenjohtajana seuraavat viisi vuotta.

Rouva Fedjuschina sai 33 ääntä vastaan ​​puolalaisen EMS-varapresidentin Jerzy Krauze, joka sai 25 ääntä.

Italialainen Francesco de Feo (63) valittiin pian sen jälkeen varapresidentiksi. Samoin oli myös turkkilainen Ercan Ozkan (68), joka seuraa seuraavat viisi vuotta talousasioista.

Italian Giovani Trancanelli (61), joka on ollut EMA:n teknisen johtokunnan jäsen vuodesta 2018, valittiin Vice President Competitioniksi.

Pääsihteeriksi valittiin portugalilainen Maria Clarisse da Silva Duarte (48).

– Tarvitsemme kaikkien tukea, jotta työ saadaan tehtyä. Tarvitsemme vahvan tiimin, joka pystyy työskentelemään yhdessä, urheilijoille ja organisaatiolle. Ja taistele heidän puolestaan, sanoo valittu presidentti Fedjuschina.

Torrey Enoksenilta