Seija Sario teki toisen SE:nsä, Parkkali voitti EM:n, jäi vaivaiset kuusi senttiä SE:stä

Seija Sario Kuva:Aarto Nevala

EM-hallien neljäntenä kilpailupäivänäkin päästiin SE:n makuun. Helsingin Kisa-Veikkojen Seija Sario hyppäsi kolmiloikkaa 5,02 ja sai EM-hopeaa. Tulos on 80-vuotiaiden uusi halliratojen Suomen ennätys. Entinen halliratojen SE oli Spoven Senni Sopasen 495 vuodelta 2008.  

Sopasella on myös ulkoratojen ennätys 505 vuodelta 2008. Siinä Seija Sariolle oiva tavoite kesälle MM-kisoihin Tampereelle.

Mika Parkkali Kuva:Aarto Nevala

Hyvin lähelle SE:tä pääsi Porin Yleisurheilun Mika Parkkali 55-vuotiaiden kuulantyönnössä. Voittotulos 14,51 jää ainoastaan kuusi senttiä Antti Lehden halli-SE:stä 14,57. Tuo kuusi senttiä tuskin harmittaa paljon, sillä tärkeintä EM-kilpailuissa on kuitenkin sijoitus. Parkkali voitti EM-kultaa 55-vuotiassa. Parkkali ratkaisi EM-kullan viimeisellä työnnöllään ja ohitti hollantilaisen Rob Bakkerin neljällä sentillä.

Onnittelut Seija Sariolle ja Mika Parkkalille!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuva: Aarto Nevala