Erika Utriainen juoksi taas 800 metrin SE:n, nyt pitkällä halliradalla

Erika Utriainen Kuva:Vili Kesti

Veitsiluodon Kisa-Veikkojen Erika Utriainen jatkoi ennätystehtailuaan lauantaina Mustasaaressa. Utriainen voitti 800 metriä ajalla 2.11,20. Pitkällä 400 metrin halliradalla juostu tulos on uusi pitkien halliratojen 35-vuotiaiden uusi Suomen ennätys.

Viime viikonloppuna Utriainen juoksi Jyväskylässä hallien ”normiradalla” (alle 200m) 2.11,71 ja passitti sekä lyhyen että pitkän radan 35-vuotiaiden halli-SE:t historian havinoihin.

Pitkien ratojen ennätys heräsi taas henkiin Utriaisen juoksemana. Ylipitkien ratojen SE on tilastoissa vain silloin kun se on parempi kuin normihalliradalla juostu tulos. Päivitän nyt pitkien ratojen 35-vuotiaiden ennätyksen taas ennätystilastoihin, mutta jo ensi viikonloppuna voi olla taas uusi päivitys edessä. Yleisen sarjan SM-hallit juostaan ensi viikonloppuna Kuopion ylipitkällä radalla. Tuskin siellä nuorten seurassa vauhdissa liikaa passaillaan.

Onnittelut kauden toisesta Suomen ennätyksestä ja tsemppiä Kuopioon.

Teksti: Juha Kylänpää

Kuva: Vili Kesti