Lohjalla syntyi toinenkin SE- Teija Toivonen 60-vuotiaiden maantievitonen 23.02

Teija Toivonen Kuva: Aarto Nevala

Lohjan Talvijuoksusarjassa 20. marraskuuta syntyi toinenkin Suomen ennätys maantievitosella. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijoiden Teija Toivonen juoksi vitosen aikaan 23.02. Tulos alittaa Espoon Tapioiden Salme Pihjalan vuonna 2017 Vantaalla juokseman entisen SE:n 23.27. Ennätys parani 25 sekuntia. Toivonen täytti syyskuussa 60 vuotta. Pyhtään SM-maantiekympillä Toivonen juoksi SM-hopeaa. Toivosen SE oli tämän vuoden 126:s Suomen ennätys Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilussa.

Maantievitosia on vielä loppuvuodesta paljon tarjolla. Lohjan lisäksi ainakin Jyväskylässä, Mikkelissä, Rovaniemellä ja Vantaalla jopa kahdella eri reitillä.

Onnittelut Teijalle Suomen ennätyksestä!

Teksti:Juha Kylänpää

Kuva:Aarto Nevala