Helsingin Kisa-Veikot tuplasti SE-vauhdissa Eläintarhan alueviesteissä

HKV M50 4x400m SE-joukkue Jarmo Nissilä, Jan Särömaa, Taisto Miettinen ja Jani-Vesa Viljola Kuva: Alexandra Aaltonen

Helsingin Kisa-Veikkojen 50-vuotiaat olivat SE-vauhdissa keskiviikkona 4×100 metrillä ja torstaina 4×400 metrillä.

Keskiviikon pikaviestissä HKV:n joukkue Taisto Miettinen, Teemu Aaltonen, Jani-Vesa Viljola ja Jarmo Nissilä juoksi ajan 49,23. Aika on uusi Suomen ennätys. Entinenkin ennätys 49,81 vuodelta 2020 oli HKV:n nimissä. Vuoden 2020 joukkueessa juoksivat Jukka Hieta, Teemu Aaltonen, Jan Särömaa ja Jarmo Nissilä. Puolet joukkueesta siis vaihtui ja SE parani.

Torstain 4×400 metrin viestissä HKV alitti ensimmäisen kerran tässä ikäluokassa seurajoukkueena neljä minuuttia. HKV:n 3.56,31 kellottaneessa joukkueessa juoksivat Jarmo Nissilä, Jan Särömaa, Taisto Miettinen ja Jani-Vesa Viljola. Suomen ennätys parani yli neljä sekuntia ja olihan tuo entinen ennätyskin jo aika vanha. Entinen ennätys oli Porin Urheiluveteraanien 3.6.1990 Salon SM-viesteissä juoksema 4.00,65. PUV:n joukkueessa juoksivat tuolloin vuonna 1990 Kaarlo Nordlund, Tauno Salonen, Aulis Leppäniemi ja Kyösti Marila.

HKV sai lisäksi 4×400 metrin viestissä aluemestaruushopeaa.

Onnittelut Helsingin Kisa-Veikoille kahdesta Suomen ennätyksestä!

Teksti: Juha Kylänpää