Elisa Neuvonen käveli 30-vuotiaiden SE:n Kalevan Kisojen avauspäivänä

Elisa Neuvonen Kuva: Sanna Neuvonen

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Elisa Neuvonen oli mitali- ja ennätysvauhdissa Tampereella. Laukontorilla kävellyn Kalevan Kisojen avausmatkalla Neuvonen kellotti ajan 47.00 ja sai SM-pronssia. Suomen mestaruus jäi viiden sekunnin päähän. Hänen edelleen ehättivät Lapuan Virkiän Anniina Kivimäki (46,55) ja Heta Veikkola (46,57), jotka kävelivät kaikkien aikojen tilastossa sijoille 8. ja 9. Neuvonen on alle kolmikymppisenä kävellyt 46,50 ja on tilaston seitsemäs. Yleisen sarjan SE on Sari Essayahin 42,20.

Neuvonen paransi omissa nimissään ollutta 30-vuotiaiden ennätystä minuutin ja 56 sekuntia. Tänä keväänä hän käveli Tsekin Podebradyssa ajan 48,56.

Onnittelut Elisa Neuvonen!

Teksti: Juha Kylänpää

Kuva: Sanna Neuvonen