Rinne paransi painonheiton SE:tään 65 senttiä, Lehtonen vanhin 40 metrin ylittäjä nelikiloisella

Erja Rinne Kuva:Juha Kylänpää

Tiistai-illan Aikuisurheilijoiden heittocupissa Inkeroisissa paranneltiin taas SE-lukemia.

Helsingin Kisa-Veikkojen Erja Rinne heitti tarkalleen 6,459 kilon painoa 16,13. Rinne paransi omissa nimissään ollutta 60-vuotiaiden ennätystä 65 senttiä. Edellinen ennätys oli heitetty 5.heinäkuuta Eläintarhassa, jonne heittäjät kokoontuvat kilpailemaan taas ensi maanantaina.    

Satu Lehtonen Kuva: Juha Kylänpää

Lahti Sportin Satu Lehtonen tarttui ensi kertaa kilpailumielessä nelikiloiseen moukariin yli 50-vuotiaana. Moukari lensi 42,22, jolla Lehtosesta tuli ensimmäinen suomalainen 50-vuotias, joka on ylittänyt 40 metriä nelikiloisella moukarilla. Normaalisti 50-vuotiaat heittävät kolmikiloista moukaria.

Onnittelut Erja ja Satu!

Juha Kylänpää