SAUL Yleisurheilun SM-kilpailut 29.7. – 1.8.2021 Mikkelissä

Mikkelin Kilpa-Veikot

Nuijamiestenkatu 4

50100 Mikkeli

SAUL Yleisurheilun SM-kilpailut 29.7. – 1.8.2021 Mikkelissä

Mikkelin Kilpa-Veikot valmistelee Suomen Aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kilpailujen järjestämistä Mikkelissä tänä kesänä. Kisoilla on huomattava merkitys Mikkelin elinkeinoelämälle, sillä odotamme tapahtumaan yli 1000 osallistujaa. Suurta osallistuja määrää palvelemaan tarvitaan myös runsaasti talkoolaisia eri tehtäviin.

Kilpailut järjestetään heinä-elokuun vaihteessa 29.7.-1.8.2021 nelipäiväisenä torstaista sunnuntaihin, näin voimme taata kilpailijoille mahdollisimman terveysturvallisen ja riskittömän kilpailutapahtuman. Aikuisurheilijat kilpailevat kaikissa yleisurheilulajeissa. Miehille ja naisille on omat sarjat 30-95 vuotiaiden ikäluokissa.

Mikkelin Urheilupuisto toimii kisojen päätapahtumapaikkana ja osa lajeista suoritetaan Metsolan kentällä (ent. Kalevankankaan koulun kenttä). Järjestelytoimikunnan pääsihteerinä toimii Jussi Rikkinen kesään asti, jolloin tehtävä siirtyy Lari Valtaselle.

Suomi ja me suomalaiset olemme taistelleet koronaa vastaan ansiokkaasti. Viime viikkojen pienemmät tartuntaluvut ja rokotusten eteneminen antavat toivoa paremmasta, kesää ja tulevia yleisurheilukilpailuja ajatellen. Mikkelin Kilpa-Veikot seuraa jatkuvasti yhdessä Mikkelin kaupungin kanssa alueemme ja maamme koronatilannetta ja mahdollisista muutoksista kisoihin liittyen tiedotamme tilanteen mukaan.

Järjestelytoimikunnan valtuuttamana,

Satu Auvinen

Mikkelin Kilpa-Veikkojen tiedotusvastaava

Lisätietoja:

Jussi Rikkinen

0449908756

jussi.rikkinen@mikv.fi