Haluatko osallistua kansainväliseen toimintaan virtuaalitapahtumien kautta? Tarjolla on kolme kansaivälistä kilpailua

WMA ilmoittaa urheilijoille ympäri maailmaa – seuraava virtuaalinen haaste odottaa sinua

Käännös:

Hyvät urheilijat!

Muistat todennäköisesti heinäkuun virtuaalisen maailmanmestaruuden, jonka Guy Dirkin (GB), Andy Vince (Yhdysvallat, Florida) ja Gottfried Gassenbauer (Itävalta) loivat John Seton (mastersrankings.com) ammattimaisella tuella. Urheilijat 61 maasta osallistuivat tapahtumaan heinäkuun lopussa – Torontossa järjestetyn mestaruuskilpailujen aikaan.

Monille se oli tervetullut tilaisuus valmistautua kauden tavoitteeseen. Suuren menestyksen takia ja koska pandemia valitettavasti jatkuu edelleen, he ovat iloisia voidessaan tarjota vielä suuremman mahdollisuuden kilpailla urheilukaveriensa kanssa ympäri maailmaa. WMA on tyytyväinen tähän haasteeseen ja rohkaisee urheilijoita osallistumaan. Aikoina, jolloin kansainvälisten mestaruuskilpailujen järjestäminen on mahdollista, on tärkeää, että urheilijamme pysyvät yhteydessä tällaisiin tilanteisiin. Noudata WMA: n sääntöjä (kilpailusäännöt, reilu peli ja turvallisuus) ja pidä huolta – terveyden suojelulle on asetettava ehdottomasti etusija.

Kaikki 14. elokuuta – 1. marraskuuta välisenä aikana pidetyissä kilpailuissa saavutetut tulokset voidaan raportoida nykyisen virtuaalisen maailmanlaajuisen kilpailun kategoriana A. On myös mahdollista suorittaa B- ja C-luokan suoritukset, jotka yksinkertaisella tavalla ovat joko harjoitusesityksiä kilpailuolosuhteiden kanssa tai ilman. Pitkän ajanjakson valittiin sisällyttämään useiden kilpailujen ja kansallisten mestaruuskilpailujen tulokset kesällä ja syksyllä pohjoisella pallonpuoliskolla sekä kevätkilpailut eteläisellä pallonpuoliskolla. Jokainen voi raportoida useita tuloksia – kunkin lajin parhaat sisällytetään automaattisesti tuloksiin. Jos joku vaihtaa seuraavaan ikäluokkaan kilpailujakson aikana, hän voi kilpailla molemmissa ikäryhmissä. Ikä kilpailupäivänä määrittää ikäryhmän. Rekisteröintimaksu on 3 euroa/laji/tapahtuma, Erwin Suvaal (NL) on suunnitellut erittäin mukavan sertifikaatin. Jokaiselle osallistujalle tehdään todistus kustakin hänen alastaan.

Yli 30-vuotiaat urheilijat ovat tervetulleita osallistumaan!

60 metrin juoksusta kaikilla matkoilla, jopa maililla, maratoniin asti, juoksijoilla on mahdollisuus ilmoittaa tuloksistaan · Hyppääjille tietysti kaikki hyppylaji,Heittäjille kaikki heittolajit, myös · Kävelijöille kaikilla etäisyyksillä 3–50 km, · Kaikki yhdistetyt tapahtumat, mukaan lukien heittoottelu.

Haluatko kilpailla tapahtumassa, jota ei ole luettelossa? Voit tehdä sen myös! W50 Long Hurdler voi tehdä 200 m aitajuoksun. M70-heittäjä voi heittää 7,26 kt. Suorita 100 k, heitto5ottelu mikä tahansa radan, kentän tai tien kilpailu, jonka organisaatio on tunnustanut jossain päin maailmaa. Kaikki tiedot kilpailusta, ilmoittautumisesta, myös jo rekisteröidyistä urheilijoista löytyy osoitteesta http://worldwidevirtualmasterschallenge.com/ Ilmoittautuminen, myös tulokset voidaan syöttää heti, viimeistään 1. marraskuuta.

WMA:n virtuaalitapahtumat aloitussivu

PUOLEN VUODEN KILPAILU 17.4-16.5.2021

Klikkaa kuvaa, niin pääset kilpailun kotisivuille

WMA STADIA VIRTUAALIKILPAILU 26.6-11.7.2021

Klikkaa kuvaa, niin pääset kilpailun kotisivuille

Ilmoittautuminen alkaa 24.4.2021.

Klikkaa kuvaa, niin pääset kilpailun kotisivuille

Ilmoittautuminen alkaa 11.7.2021.

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät World Masters Rankingin sivuilta. SAUL kokoaa ja julkaisee maaliskuun aikana suomenkielisen tietopaketin tapahtumista.