SAUL työpaikkailmoitus: Haemme järjestösihteeriä

TYÖPAIKKAILMOITUS

Suomen Aikuisurheiluliitto ry (SAUL) on yli 30-vuotiaiden kilpaurheilu- ja terveysliikuntaliitto. SAUL edistää terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävää laaja-alaista harrastus-, koulutus- ja kilpailutoimintaa jokaisen omalla tasolla.

Liitto elää voimakasta aikuisliikunnan kasvuvaihetta. Jäsenjärjestöjä on yli 360, joissa yli 10 000 jäsentä. Kansallinen ja kansainvälinen kilpailutoiminta on lisääntynyt sekä kunto- ja terveysliikunnan osuus kasvanut.

Nykyisen toimenhaltijamme siirtyessä eläkkeelle

HAEMME JÄRJESTÖSIHTEERIÄ

Tehtäviin kuuluvat mm. jäsenpalvelu, yhdistyksen viestintä ja markkinointi (järjestöviestintä), jäsenrekisterin ja kilpailukalenterin hoito, laskuttaminen sekä www-sivujen ylläpito.

Hakijalta edellytämme:

  • hakijalta edellytetään työtehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
  • oma-aloitteisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä
  • IT-osaamista (Windows-ympäristö)
  • viestinnän osaamista
  • palvelualttiutta

Järjestötyön tuntemus, kokemus ja kielitaito (englanti, ruotsi) katsotaan eduksi. Työsuhde alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö.

SAUL tarjoaa mahdollisuuden toimia pienessä tiimissä suuren urheiluyhteisön ytimessä: kahden työntekijän toimistomme sijaitsee Sporttitalossa. Se on urheiluliittojen keskittymä, jossa työskentelee yli 400 henkilöä yli 60 urheilujärjestön palveluksessa. Osoitteemme on Valimotie 10 Helsingissä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Oki Vuonoranta 050 441 1330, oki.vuonoranta@saul.fi.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 7.4.2021 mennessä osoitteella toimisto@saul.fi.