Laura Manninen ja Satu Lehtonen paransivat Maratonin Suomen ennätyksiään

Laura Manninen ja Satu Lehtonen paransivat Maratonin Suomen ennätyksiään

KU-58:n Laura Manninen voitti Suomen mestaruuden 10.10 Vantaalla 45-vuotiaden SE-ajalla 2.42.43, joka on myös kauden kotimainen kärkiaika. Manniselle SE-aika oli ikäluokassaan jo kauden seitsemäs SE. Maratonin SE parantui 14 sekuntia. SM-hopealle juoksi myös 1973 syntynyt Helsingin Juoksijoiden Päivi Kauppinen ajalla 2.43.45. Kauppinen palasi SM-kilpailuihin tällä kaudella. Kauppinen on puolimaratonin Suomen mestari vuodelta 1998.

Teksti: Juha Kylänpää
Kuva: Jari Hemmilä
SM-maratonin mitalikolmikko Päivi Kauppinen, Laura Manninen ja Katri Niemistö

Satu Lehtonen heitti N50 moukarin SE:n

Lahti Sportin Satu Lehtonen heitti Espoonlahden heittokisoissa moukaria 48,48 ja paransi omissa nimissä ollutta ennätystään 33 senttiä. Teksti: Juha KylänpääKuva: Jari HemmiläSM-maratonin mitalikolmikko Päivi Kauppinen, Laura Manninen ja Katri Niemistö.