SAUL juttusarja ”Miten päädyit aikuisurheilijaksi” Anu Virtanen/

ANU VIRTANEN
Janakkalan Jana

Julkaistu ikiliikkujassa 2/2020

Onhan se kieltämättä erikoista että aikuinen nainen, joka nuorena inhosi yleisurheilua ja sydän sykki ainoastaan kilpatanssille löytää aikuisena itsensä moukari häkistä hymy korvissa 😃 Vai onko sittenkään? Itselläni tai mennä parisen vuotta ymmärtää, että aikuisurheilijoissa myös Matti ja Maija Meikäläiset ovat tervetulleita mukaan. Tämän etsikko aikani vietin tiiviisti kentän reunalla vuoroin tyttärien tai mieheni kilpailuja seuraten. Lopulta tämä ”seinäruusuna” oleminen alkoi tuntua tylsältä ja heräsi halu kokeilla lajia itsekin. Yleisurheilussa viehättää sen monipuolisuus, jos tänään ei heitot tunnu innostavan voi aina tehdä jotakin muuta, juosta, hyppiä jne. Ja onhan se moukarin heittäminen melkein kuin tanssia! Olen siis Janakkalan Janaa edustava Virtasen Anu jonka sydän sykkii nykyään moukarille, no joo, ehkä myös hieman kiekolle. 😃