SAUL virtuaalikilpailuiden vk. 21 tulokset – lajit: kuula, v.pituus, 60m, 3000m.

Kuvassa Harri Huotari

Viikon 21. tulokset ovat valmistuneet. Tulokset löytyvät täältä ja https://www.saul.fi/kilpailu/tulokset/.

Viikon 21. lajeina olivat kuula, vauhditon pituus, 60m, ja 3000m juoksu sekä kävely.

Viikon kovimmista suorituksista vastasivat Kunto-Pirkkojen Rauha Ervalahti N75 kuulassa, jonka tulos on peräti 1 143 pistettä. Miehissä kovimmat pisteet keräsi pikakiituri Harri Huotari M65 (Helsingin Kisa-Veikot). Pisteitä Harrille 1 138p. Harri tulos on ME: tasoa. Virtuaalikilpailun luonteen mukaan tulee kuitenkin huomioida, että pikajuoksuissa tulokset ovat normaaleja kilpailutuloksia parempia.

Muita kärkituloksia oli mm. Kirst iViitanen N75 kuulassa (VSVU), Kirsi Spoof-Tuomen N50 (JKU) vauhditon pituus ja 60m tulokset. Jouni Tenhu M80 (LahtiSport) kuula, Katrin Mertanen N50 60m, Jarmo Lipasti M70 60m. Myös edellisen viikon haasteiden kärkimiehet Matti Tennilä M65 ja Eki Laitila M65 juoksivat hyvät ajat 3000m:llä. Vastaavasti naiskävelijät Hannele Kivistö N75 ja Meija-Leena Mertanen N60 tekivät hyvät tulokset.

Mikäli havaitsette tuloksissa korjattavaa tai puutteita, lähettäkää asiasta sähköpostia ilmoitukset@saul.fi.

Rauha Ervalahti näyttää mallia miten kuulaa työnnetään pitkälle.
Harri Huotarin 60m