Päivitys tilanteeseen 13.3.2020

SAUL noudattaa koronaviruksen osalta viranomaisten päätöksiä ja suosituksia.

Suomen hallitus päätti 12.3.2020 suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Lisäksi suositellaan, että myös muiden kokoontumisten järjestäjät harkitsevat riskiarvioiden pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä.

Aluehallintovirasto kieltää yli 500 hengen yleisötilaisuudet Manner-Suomessa.

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti. Määräys astuu voimaan välittömästi.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ajankohtainen tiedotus löytyy,

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

SAUL seuraa koronavirustilannetta päivittäin ja toimii viranomaisten antaman ohjeistuksen mukaisesti.

SAULn verkkosivujen ajankohtaista-osiossa on aina viimeisin tieto.