SAUL:n syyskokous 16.11.2019 Seinäjoella

KUTSU

Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 16.11.2019 klo 12.00 alkaen Seinäjoella, Finlandia Hotelli Fooningissa, Kaarretie 4, 60510 Hyllykallio. 
Valtakirjojen tarkistus on samassa paikassa klo 11.15 – 11.45.

Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9 §:ssä mainitut asiat, joihin kuuluvat mm:

– liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2020 – puheenjohtajan valinta seuraavaksi toimikaudeksi 2020- 2021
– liiton hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle vuosille 2020-2021 (erovuorossa ovat: Vesa Lappalainen, Pekka Sivula, Hannu Rautopuro)
– Päätetään liiton sääntöjen muuttamisesta siten, että lisätään uusi pykälä koskien koskien antidoping toimintaa
– muut liiton ajankohtaiset ja hallituksen esille ottamat asiat

Liiton syyskokouksessa käsiteltäväksi aiotut asiat on esitettävä kirjallisesti liiton hallitukselle viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen kokousta. Liiton kokouksiin voi kukin jäsenseura lähettää enintään viisi (5) edustajaa. Jäsenseuran antamassa valtakirjassa on mainittava äänioikeuden käyttäjä. Sama henkilö saa edustaa vain yhtä jäsenseuraa ja hänen on oltava sen jäsen. Kaikissa liiton kokouksissa jokaisella jäsenseuralla on kaksi (2) ääntä. Lisäksi jäsenseuralla on jäsenmääränsä perusteella yksi (1) lisä-ääni jokaiselta alkavalta täydeltä 50 jäseneltä. Tällöin 51 jäsentä merkitsee kolmea (3) ääntä, 101 jäsentä neljää (4) ääntä jne. Aiemmin hyväksytyllä liiton henkilöjäsenellä on yksi ääni. Jäsenyys on tarvittaessa todistettava (kuitti suoritetusta jäsenmaksusta). Valtakirjan voi tulostaa liiton nettisivuilta. Pyydettäessä se postitetaan veloituksetta.

Ehdotukset liiton hallituksen jäseniksi on lähetettävä 4.10.2019 mennessä ehdollepanotoimikunnan puheenjohtajalle osoitteella Suomen Aikuisurheiluliito / Arto Miikkulainen, Mäkikuja 28, 12520 Kormu, tai sähköpostilla arto.miikkulainen@gmail.com

Suomen Aikuisurheiluliitto ry Hallitus