EM-kilpailujen 9.kilpailupäivä – Viesteissä onnistumisia

EM-kisojen yhdeksän kilpailupäivä sujui suomalaisittain edelleen hyvin. Mitalitilastossa vahvat juoksumaat Espanja ja Ranska ohittivat Suomen mitalitaulukossa. Suomi on kuitenkin edelleen tilaston kuudentena.

Ohjelmassa olivat viestit ja heitto5ottelut. Heitto-ottelussa menestystä toivat Eila Mikola N85 ja Leo Saarinen M90 mestaruuksilla. Hopealle ylsi Rauha Ervalahti N75 sarjassa.

Lauantaina kilpailtiin myös 4x100m pikaviestit. Suomalaiset juhlivat palkintopallilla kolmessa sarjassa. Hopealle juoksi N40 sarjan joukkue uudella Suomen ennätyksellä, kokoonpanolla Virpi Hannuksela, Johanna Herlevi-Saarukka, Johanna Haikonen ja Kirsi Mykkänen. Hopeamitalit pokkasi myös M70 sarjan juokkue PENTTILA – LIPASTI – HUTTUNEN – PESONEN. Yllätyspronssille kipusi M35 sarjan joukkue Lyyra, Vuonoranta, Lauronen, Juntunen.