Kävelykilometreistä kisataan taas! Kampanja-aika on 15.8.-30.9

Otsikon mukaan kävelykampanja on käynnissä 15.8.-30.9. Lisätietoa löytyy seuraavassa.

Vuonna 2019 Kävelykilometrikisaa käydään 15.8.-30.9. HSL ja Traficom kannustavat kaikkia kävelemään enemmän. Kävely parantaa ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Kävely on olennainen osa joukkoliikennematkaa. Viihtyisät kävely-ympäristöt tekevät kaupungeista ja taajamista elävämpiä ja elinvoimaisempia. Kävely on myös päästötöntä ja auttaa ehkäisemään ilmastonmuutosta.Mistä kisassa on kyse?Kilometrikisa on niin yksilöille kuin joukkueille suunnattu leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueensa kilometri- ja/tai minuuttisaldoa 15.8.-30.9.2019. Joukkue voi olla esimerkiksi yritys, työyhteisö, osasto, yhdistys, seura tai mikä vaan useamman ihmisen porukka.Kilometrit ja/tai minuutit tulee kirjata viimeistään 2.10.2019, jonka jälkeen kisa suljetaan.Sarjoja on kolme: yksilösarja, piensarja ja suursarja. Joukkue, jossa on alle 25 osallistujaa, osallistuu piensarjaan ja joukkue, jossa on vähintään 25 osallistujaa, kuuluu suursarjaan.Voittaja on se, joka on kävellyt enemmän kilometrejä tai minuutteja kuin muut yksilökisaajat. Voittajajoukkue on puolestaan se, jolla on kisan päätyttyä eniten kävelykilometrejä tai -minuutteja osallistujaa kohden.PalkinnotTärkein palkinto jokaiselle osallistujalle on kävelyn tuoma kuntoilu ja hyvä mieli!Lisäksi kisassa palkitaan sekä yksilökisan voittaja että voittajajoukkueet. Palkinnot ilmoitetaan kisan päätyttyä. Osallistujien kesken arvotaan myös joka viikko pieniä palkintoja.Omassa joukkueessa voi hyvin tehdä myös omia palkitsemisia. Jokainen kisaaja voi myös tulostaa itselleen oman kisadiplomin, johon on kirjannut omat tietonsa.

https://kavelykilometrikisa.fi/ 2019, aineisto haettu 15.9.2019

SAUL joukkue

Mikä Haluatko mukaan SAUL joukkueeseen? SAUL joukkueeseen pääsee mukaan koodilla SAUL1234.

Mene osoitteeseen https://kavelykilometrikisa.fi/ ja ilmoittaudu mukaan.