SAUL pikajuoksucup alkoi Turussa, Mertanen ja Huotari huippupisteisiin

SAUL pikajuoksucupin ensimmäinen osakilpailu kilpailtiin Paavo Nurmi Gamesin yhteydessä Turussa, lajina 100m sprintti. Pikajuoksucupiin osallistuvat 30+ vuotiaat urheilijat, joiden loppuajat pisteytetään WMA:n ikäkertoimen mukaan, Näin cupin pisteissä aika ei ole ratkaiseva vaan pistemäärä.

Kilpailussa nähtiin kaksi kansainvälisen luokan tulosta pisteiden ylittäessä 1000p rajan. Naisten puolella VSVU:n 53-vuotias Katrin Mertanen juoksi 100m aikaan 13.60 (WMA:n ikäkertoimella 11.40) ja mieheissä HKV:tä edustava Harri Huotari 64-vuotta pysäytti kellot aikaan 12.63 (WMA:n aika 10.31).

Pikajuoksucupin tilanne nähtävillä, täällä

Pikajuoksucupin kotisivut kokonaisuudessaan ovat osoitteessa:
https://www.saul.fi/kilpailu/pikajuoksucup/

Kuvassa Katrin Mertanen