Maantiekävelyt kilpailtiin Savonlinnassa

Viljo Hyvölä M90

SAUL:n maantiekävelyt kilpailtiin Savonlinnassa. Kilpailun järjestäjänä toimi Savolinnan Rieno. Tämän lisäksi kävelyn tuomaristo oli maantieteellisesti laajemmalta alueelta. Tapahtumapäivänä kilpailtiin myös SUL järjestämänä yleisen sarjan ja nuorten sarjojen suomenmestaruuksista. Kilpailureitti oli onnistunut ja keräsi kiitosta urheilijoilta. Tasainen ja hyväkuntoinen kilometrin asfalttibaana kulki järven rantaa pitkin aivan kaupungin keskustassa. Helteinen sää teki kilpailusta varsin rankan urheilijoille.

Kilpailussa oli mukana maaliskuisen MM-hallien Torunissa 2019 mestarit Viljo Hyvölä M90 (Iisalmen Visa) ja Hannele Kivistö N75 (SPOVE). Molemmat kävelivät kilpailussa sarjojensa voittoon. Myös N45 sarjan Marita Harju (Jyväskylän Kenttäurheilijat) oli hyvässä vauhdissa tullen maaliin 10km:llä koko joukon ensimmäisenä ajassa 59.47.