SEURASEMINAARI KUTSU 13.4.2019 klo 14.00 eteenpäin

Seurafoorumissa kuullaan asiantuntijaluentoja ja keskustellaan ajankohtaisista asioista.

Ilmoittautuminen seurafoorumiin 11.4 mennessä,
https://www.suomisport.fi/events/1c3754a5-0b04-449c-9b35-b95c88128429 tai sähköpostitse toimisto@saul.fi

Seurafoorumin paneelikeskusteluun osallistuvat seurat:

• Jyväskylän Kenttäuurheilijat, Johanna Leivonen
• Helsingin Kisa-Veikot, Mika Siimes
• Vihdin Urheiluveteraanit, Hannu Rautopuro
• Haukiputaan Veikot, Marjo Sjögren
• Janakkalan Jana, nimetään myöhemmin

Christer Sundqvist

Biologi Christer Sundqvist on vuodesta 2004 lähtien kirjoittanut säännöllisesti Ikiliikkuja-lehteen aikuisurheilijan terveydestä ja tullut sillä lailla tutuksi urheiluväelle. Tervetuloa kuuntelemaan ammattipuhuja Sundqvistin luentoa urheilijan ravitsemuksesta. Hän kertoo käytännönläheisesti siitä mitä urheilijan pitää syödä. Saat päivittäisiä ruokailutilanteita helpottavia vinkkejä ja ohjeita.
Tervetuloa!
terveisin, christer

Olli Leino

Olli Leino, FT LitM Yleisurheiluvalmentaja (Kenttäurheilijat-58), fysiikkavalmentaja Olen toiminut useissa eri urheilulajeissa lajivalmentajana ja fysiikkavalmentajana. Yleisurheilussa lähimpänä sydäntä ovat hyppy- ja nopeuslajit, erityisesti ominaisuuksien harjoittaminen ja testaus. Seurafoorumin aihe: Nopeusvoiman harjoittaminen Tutustumme nopeus- ja kimmoisuusharjoitteiden liikeratoihin ja testaamiseen. Lisäksi tarkastelemme levytankoharjoitteiden liikeratoja jonka jälkeen harjoittelemme ja analysoimme kameroin, voimalevyillä ja kontaktimatolla suorituksia.
Olli

Jaakko-Antti Peltola

Olen Jaakko-Antti Peltola, fysiikkavalmentaja ja liikuntabiologi (LitM). Yritykseni Sport Lab tarjoaa erilaisia urheilutestauspalveluita, joissa mitatun datan ja visuaalisuuden avulla pyrimme auttamaan ihmisiä kehittymään ja parantamaan suoritustaan. Tulen esittelemään palveluitani SAUL:n seuraseminaariin 13.4, toivottavasti pääset paikalle! Urheilusuorituksen visualisointiin käytämme Vulcam -monikamerateknologiaa, jonka avulla suoritusta voidaan tarkastella heti tabletilta monesta kuvakulmista – yhtä aikaa tai erikseen. Visualisoinnin tavoitteena on mm. nopeuttaa oppimista, tuottaa parempaa tietoa urheilijalle ja valmennukselle tekniikasta, arvioida kineettisen ketjun ”vuotokohtia” sekä helpottaa erilaisten liikeanalyysien tekemistä. Lisätietoa www.sportlab.tv Muita urheilutestauspalveluitani ovat ponnistusvoimanmittaukset, levytankoharjoittelun tehon mittaukset, nopeus- ja ketteryystestit sekä kehonkoostumusmittaukset. Lisätietoja http://www.sportlab.fi/suorituskykytestaus/ Fysiikkavalmentajana työskentelen Suomen tennisliiton nuorten tehoryhmän pelaajien sekä usean muun moninkertaisen Suomen mestarin kanssa mm. Airi Mikkelä (Sulkapallo), Anastasia Kulikova (Tennis), Olli Tuominen (Squash) ja juniorit Laura & Roni Hietaranta (Tennis) sekä Milla Uusitalo (Squash). Asiakkaitani ovat myös tavoitteellisesti harjoittelevat kuntoilijat sekä urheiluseurat, lajiliitot ja yritykset. Koulutustaustaltani olen liikuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta, pääaineena biomekaniikka.
Terveisin