SM-hiihdot osa 2, Tampereella 23.-24.3

SAUL SM-hiihtojen toinen osa kilpailitiin Tampereella 23.-24.3.

Tampereen Kaupin urheilupuistossa on jo aikaisemmilta vuosilta  saatu kokemusta ja näyttöä maaliskuun loppupuolen hiihtokisojen läpiviemisestä kaikista sään oikuista huolimatta. Hyvät latupohjat ja kaupungin taitavat latumiehet mahdollistivat taas kerran kunnon olosuhteet hyvän kisatunnelman luomiseksi. Lauantaiaamupäivän sateet väistyivät sopivasti ennen ensimmäistä starttia , toki jättäen jälkeensä hieman jäisen likaiset ja osittain pehmeät ratapohjat. Sunnuntaina sen sijaan saimme auringonpaisteen myötä nauttia jo huomattavasti luistavammasta kelistä. Vapaan tyylin kisoissa ei onneksi tarvinnut pitojen kanssa taistella. Reittiä oli olosuhteiden vuoksi hieman muunnettu edellisistä vuosista, mutta ei mitenkään huonompaan suuntaan.

Teksti ja kuva, Vesa Häggblom

Kilpailujen tulokset:

Lauantai: https://www.tammelanryske.fi/tulokset/230319/tulokset.

Sunnuntai: https://www.tammelanryske.fi/tulokset/240319/lahtolista.htm