Heittomaaottelu – Lähde fanimatkalle Tallinnaan

FANIMATKA HEITTOMAAOTTELUUN TALLINNAAN 14.-16.06.2019

Laiva-aikataulu M/S Mariella:

pe 14.06.2019 Helsinki Katajanokka – Tallinna A-terminaali klo 10:30 – 13:15
su 16.06.2019 Tallinna A-terminaali – Helsinki Katajanokka klo 14:00 – 16:50

 

 

Majoitus:

Hotel Dzingel *** Männiku tee 89, Nomme, 11213 Tallinna, Viro

Hotel Dzingel sijaitsee vehreällä Nõmmen alueella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Tallinnan vanhasta kaupungista ja matkustajasatamasta.  Hotellissa on 285 tilavaa ja hyvin sisustettua huonetta. Kaikki Dzingel-hotellin huoneet ovat valoisia, ja ne on sisustettu lämpimin värein. Jokaisessa huoneessa on työtila ja oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Hotellin yleisissä tiloissa on ilmainen WiFi. Hotellin ravintolassa tarjoillaan aamuisin monipuolinen buffetaamiainen. Ravintola on erikoistunut kansainvälisiin ruokiin. Asiakkaat voivat nauttia drinkin tai pientä purtavaa baarissa. Vastaanoton henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Käytettävissä on myös matkatavarasäilytys. Hotel Dzingel sijaitsee 2 km:n päässä Ülemiste-järveltä. E67-pikatie on vain 1 km:n päässä.

Hotel Tallin Viimsi SPA **** Randvere tee 11, Viimsi 74001 Harju maakond, Viro

Tallinn Viimsi SPA Hotelli on korkean luokituksen ja täyden palvelun medical- ja wellness-kylpylähotelli vain 10 kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Luonnonkauniin Viimsinniemen suojaisat uimarannat sekä metsä- ja retkipolut tarjoavat hyvät puitteet terveelliseen rentoutumiseen. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuksia levätä aktiivisesti ja terveydellisesti sekä rentoutua.

Viimsi SPAssa on Viron suurin spa- ja saunakompleksi, josta löytyy 15 saunaa. Huoneen hintaan kuuluu aamiainen, uima-altaan ja kuntosalin rajoittamaton käyttö 07:00 – 22:00, spa- ja saunakeskuksen rajoittamaton käyttö 09:30 – 22:00 ja WIFI

Bussireitit:

-Jyväskylä – Tampere – Helsinki
– Kerimäki – Mikkeli – Kouvola – Lahti – Helsinki

Matkan hinta:

Hotelli Dzingel: 210e/seuralainen

Viimsi Spa Hotel: 240e/seuralainen

Hintaan sisältyy:
– bussikuljetukset hyvällä Linja-autoliike Kososen turistibussilla
– bussien ja kuljettajien laivaukset
– bussi mukana koko matkan ajan
– laivamatkat Hel – Tal – Hel kansipaikoin, Viking Line
– majoitus kaksi yötä kahden hengen huoneessa
– buffetaamiainen hotellissa

Matkalla tarvitaan passi tai EU-henkilökortti (ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi).

Suosittelemme peruutusturvan sisältävää matkavakuutusta.

Koko matkan viimeinen kuluton peruutuspäivä on 12.04.2019.

Vastuullinen matkanjärjestäjä:
Linja-autoliike S. Kosonen Oy
Kerimäentie 4, 58200 KERIMÄKI
Puh  (015) 541146
kosonen@matka-kosonen.fi
www.matka-kosonen.fi