SAUL syyskokous 24.11.2018 Vantaalla

KUTSU

Suomen Aikuisurheiluliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 24.11.2018 klo 14.00 alkaen Hotelli Clarion, Vantaan Aviapolis (lentokentältä seuraava juna-asema)

Valtakirjojen tarkistus on samassa paikassa klo 13.15 – 13.45. Syyskokous on klo 14.00-16.00 ja palkitsemistilaisuus klo 17-19

Kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9 §:ssä mainitut asiat, joihin kuuluvat mm:

– liiton toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2019

– liiton hallituksen jäsenten valinta erovuoroisten tilalle vuosille 2018-2019 (erovuorossa ovat: Tuula Siekkinen, Raimo Koskela, Arto Miikkulainen)

– muut liiton ajankohtaiset ja hallituksen esille ottamat asiat

Liiton syyskokouksessa käsiteltäväksi aiotut asiat on esitettävä kirjallisesti liiton hallitukselle viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen kokousta. Liiton kokouksiin voi kukin jäsenseura lähettää enintään viisi (5) edustajaa. Jäsenseuran antamassa valtakirjassa on mainittava äänioikeuden käyttäjä. Sama henkilö saa edustaa vain yhtä jäsenseuraa ja hänen on oltava sen jäsen.

Kaikissa liiton kokouksissa jokaisella jäsenseuralla on kaksi (2) ääntä. Lisäksi jäsenseuralla on jäsenmääränsä perusteella yksi (1) lisä-ääni jokaiselta alkavalta täydeltä 50 jäseneltä. Tällöin 51 jäsentä merkitsee kolmea (3) ääntä, 101 jäsentä neljää (4) ääntä jne. Aiemmin hyväksytyllä liiton henkilöjäsenellä on yksi ääni. Jäsenyys on tarvittaessa todistettava (kuitti suoritetusta jäsenmaksusta). Valtakirjan voi tulostaa liiton nettisivuilta. Pyydettäessä se postitetaan veloituksetta.

Ehdotukset liiton hallituksen jäseniksi on lähetettävä 31.10.2018 mennessä ehdollepanotoimikunnan puheenjohtajalle osoitteella Suomen Aikuisurheiluliito / Hannu Rautopuro, Valimotie 10, 00380 Helsinki tai sähköpostilla hannu.rautopuro@gmail.com.

Suomen Aikuisurheiluliitto ry

Hallitus

Clarion hotelli – uusi –  tiestoa majoituksesta ja pysäköinnistä!