WMAC 2018 kahdeksas kilpailupäivä ja päivätiedote

Kahdeksas kilpailupäivä MM-Malagassa on kuuma ja kostea. Suomalaisurheilijoiden erinomainen vire sai jatkoa myös keskiviikkona. Mitalisaldo oli 14 mitalia, joista 6 kultaa, 7 hopeaa ja 1 pronssi. Kilpailemassa oli mm. M70 sarjan ME-mies Esa Kiuru, joka voitti tälläkin kertaa isolla marginaalilla seuraavan. Esan fyysisiä ominaisuuksia kuvaa esimerkiksi yli 100kg penkkipunnerrustulos ja kovat kyykkytulokset. Esan heittojen lisäksi keihäänheitossa tuli menestystä useammista sarjoista. Kilpailuissa jo aikaisemmin menestyneet urheilijat kasvattivat mitalitiliään. Mm. Kauko Kuningas, Lauri Helle, Senni Sopanen, Inkeri Janhunen ovat kilpailujen tupla tai triplamestareita.

Kultaa

Inkeri Janhunen N75 5000m juoksu

Kauko Kuningas M70 5000m juoksu

Esa Kiuru M70 keihäs

Hannu Kortesluoma M65 keihäs

Lauri Helle M90 heitto5ottelu

Senni Sopanen N90 kolmiloikka

Hopeaa

Hannele Kivistö N75 5000m juoksu

Paulus Makkonen M80 seiväshyppy

Åke Lund M85 seiväshyppy

Pertti Ahomäki M70 kolmiloikka

Marja Eskelinen N45 seiväshyppy

Anna- Liisa Salminen N60 kolmiloikka

Terhi Kokkonen N70 kolmiloikka

Pronssia

Tommi Huotilainen M50 keihäs

smartcapture