SAUL SM-yleisurheilun ilmoittautuminen 7.8 mennessä

Vajaa viikko aikaa ilmoittautua SAUL SM-yleisurheiluun.

Ilmoittautumine nettilomakkeella, joka on sivulla www.helsinginkisaveikot.fi/saul2018
tai kirjeitse osoitteella Helsingin Kisa-Veikot ry, PL 1 00251 Helsinki.
viimeistään tiistaina 7.8.2018

Ilmoittautaneet: https://www.helsinginkisaveikot.fi/SAUL2018/Osallistujalistat

Mitä ovat SAUL yleisurheilun SM-kilpailut?

Helsingin Kisa-Veikot (HKV) järjestää 17.-19.8.2018 Eläintarhan kentällä, 42. Suomen Aikuisurheiluliiton (SAUL) Suomen mestaruuskilpailut. Kilpailulajeina ovat naisille ja miehille kaikki yleisurheilulajit alkaen sarjasta 30-vuotiaat, vanhimmat osanottajat ovat yli 90-vuotiaita. Viime vuosina voimakkaasti suosiotaan kasvattanut aikuisurheilu kerää ”Eltsuun” n. 1200 osanottajaa.

Mitä on aikuisurheilu?

Aikuisurheilu on yli 30-vuotiaiden kunto- ja kilpaurheilua. Aikuisurheilun lajit ja säännöt ovat pääpiirteissään samat kuin junioreilla tai yleisessä sarjassa. Urheilijat jaetaan ikänsä mukaan sarjoihin, joita on viiden vuoden välein. Naisille ja miehille on omat sarjansa. Kilpailijoita on yleensä runsaasti myös iäkkäämmissä sarjoissa.

Aikuisurheilussa on selkeästi aistittavissa perinteinen reilun pelin henki ja aito urheilun ilo. Mukana toiminnassa on kaikenlaisilla motiiveilla liikkuvia: yhdelle voitto ja huipputulos on pääasia, toiselle yhdessäolo, liikkuminen ja kunnosta huolehtiminen ovat urheilemisen keskiössä. Joillekin harrastus on kokonainen elämäntapa.