SAUL polkujuoksun SM-kisat su 7.10.2018 Solvalla, Espoo 

 

”Viime vuosina polkujuoksu on ollut ehdoton trendi juoksutapahtumista puhuttaessa. Polkujuoksukisoja on eri mittaisia muutaman kilometrin matkoista aina yli 160km matkoihin asti. Polkujuoksussa viehättää  mm. luonnonläheisyys, upeat maisemat, vaihtelevat maastot sekä juoksualustat. Tärkeää on myös itsensä haastaminen ja kilpailujen hyvä yhteishenki. Kaikkea tätä tarjoaa myös lokakuussa järjestettävä Solvalla Trail Espoon Nuuksiossa.

Solvalla Trailin yhteydessä kilpaillaan ensimmäistä kertaa ikinä SAUL:n Suomenmestaruuksista (säännöt), kaikki ikäluokat kilpailevat 10 kilometrin reitillä. Reitti on vaihtelevaa maastoa ja pääosin se juostaan melko pienillä poluilla. Hiekkatie osuuksia ei ole lähes ollenkaan. Matkan varrelle mahtuu jyhkeitä kalliojyrkänteitä, Kolmperän ja Urjan rantamaisemia, avokallioita ja tietysti paljon kaunista metsää. Reitin kruunaa nousu Swinghillin huipulle. Tässä lopun nousussa tulee noustua lähes 75metriä noin 300 metrin matkalla.

Reittikuvaus: https://www.solvallatrail.fi/reittikuvaukset/ 

Ilmoittautuminen ja kilpailun maksaminen netissä tai ongelmien sattuessa sähköpostitse solvalla@esboif.fi tai puhelimitse 046 850 9200 (Håkan Blomberg). Myös joukkuekilpailun ilmoittautuminen nettisivujen kautta. Ilmoittautumiset viimeistään 28.9.2018 mennessä.

Sarjat: M/N30 sarjasta eteenpäin viiden vuoden välein, joukkuekilpailu 3-henkisin joukkuein, SAUL ry:n säätöjen mukaan. Kaikilla sarjoilla kilpailumatkana noin 10km matka.

Ilmoittautumismaksu: 38 euroa/osallistuja sisältäen rekisteröintimaksun, joukkuekilpailu 20 euroa/joukkue. Ilmoittautumismaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki osallistujat osallistuvat automaattisesti myös Solvalla Trail juoksun 10km matkalle.

Kilpailukanslia sijaitsee Solvalla urheiluopistolla, lähdön välittömässä yhetydessä. Kanslia auki su 7.10.2018 klo 8.30 alkaen. Osallistumisen varmistaminen viimeistään 30 min ennen kilpailun alkua.

Palkinnot jaetaan kolmelle parhaalle sekä henkilökohtaisessa että joukkuekilpailussa.

Lisätiedot: Sähköpostitse solvalla@esboif.fi tai puhelimitse 046 850 9200 (Håkan Blomberg).

Järjestäjä: Esbo IF