SAUL seurafoorumi 13.4 ja seurakysely

Suomen Aikuisurheiluliitto järjestää ensi viikon perjantaina 13.4 seurafoorumin Liiton tiloissa Helsingissä.

Tarkoituksena on kerätä jäsenseurat yhteen keskustelemaan ja vaikuttamaan. Seurafoorumi on tarkoitettu jäsenseurojen ja Liiton yhteistyöelimeksi, jossa käsitellään ajankohtaisia teemoja, otetaan vastaan seuratoimijoiden kannanottoja sekä kehitetään vuorovaikutusta.

Aika: perjantai 13.4.2018 klo 17-21
Paikka: Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Sisäänkäynti Valimotien puolelta 5. kerroksen aulasta. Opastuksen kulkuyhteyksistä ja saapumisesta Valimotielle löydät liitteestä.

Ilmoita seurasi tapahtumaan keskiviikkoon 11.4.2018 mennessä. Seurasi yhteishenkilön tulisi rekisteröityä Suomisport rekisteriin, linkin kautta: https://www.suomisport.fi/events/9878c84f-7495-4923-94bd-b9a196574a09

Mikäli seuranne edustaja ei halua rekisteröityä Suomisporttiin tai pääse paikalle seurafoorumiin, hän voi lähettää ilmoittautumisen tai seurata kokousta Skypen välityksellä lähettämällä Skype-tunnus toiminnanjohtajalle (oki.vuonoranta@saul.fi).

SAUL seurakysely

SAUL teettää jäsenilleen seurakyselyn. Ajatuksena on kartoittaakseen nykytilaa ja kehittämisen tarpeita. Kyselyn vastaamiseen tulee antaa sähköpostiosoite, joten kysely ei siis ole täysin anonyymi, ellei sähköpostiosoite ole tunnistuskelvoton. (urheiluhullu@e-mail.fi)

Seurakysely linkki: https://goo.gl/forms/SkV1D3WMrdIurfy83