Valmennuspäivät

Suomen Aikuisurheiluliitto järjestää seuraavia, kaikille avoimia valmennuspäiviä eri puolella Suomea. Kunkin valmennuspäivän hinta on 50 €, omat eväät/omakustanteinen ruokailu. Ilmoittautumiset SuomiSportissa tai toimistolle: toimisto(at)saul.fi puh 050-364 5546. Tervetuloa mukaan!

Kilpakävelyn valmennuspäivät

Tarjolla on neljä teemaltaan erilaista valmennuspäivää. Valmennuksesta vastaa Christer Sundqvist.

1. PERUSTEET 17.9.2022 klo 12–18 Myyrmäen urheilupuistossa valmennuspäivän teemana kilpakävelyn perusteet. Tutustumme yleisurheilulajin asettamiin vaatimuksiin, saamme tietoa, miten perusharjoittelukausi käynnistetään, opimme lajinomaisia voima- ja ketteryystreenejä, yms. Tämä valmennuspäivä sopii erityisesti lajin pariin siirtyvälle aloittelijalle tai vain vähän aikaa lajia harrastaneelle. Valmennuspäivä sopii tietenkin myös kokeneelle kilpakävelijälle, sillä koskaan ei kilpakävelijälle tule sellaista vaihetta, että voisi sanoa olevansa täysin valmis kilpakävelijä. Osallistujilla on mahdollisuus saada palautetta kauden kisoista ja oman kävelytekniikkansa hyvistä ja huonoista puolista. Tervetuloa hauskaan valmennuspäivään. ”Tämä on vaan niin hauskaa” (Heikki Lahtinen).

2. TEKNIIKKA la 7.1.2023 klo 13-18 Jyväskylän Hipposhallissa. Kilpakävelijöille on tarjolla valmennuspäivä tammikuussa ennen hallikisoja. Teemana on kilpakävelyn tekniikka. Tarjolla on runsaasti kekseliäitä, hauskoja ja kehittäviä tekniikkatreenejä. Keskitymme kävelytekniikan hiomiseen. Saatte yksilöllistä palautetta. Ilmoittautuminen 4.1. mennessä: https://www.suomisport.fi/events/baf3a682-7057-4010-bf5e-90209d2c14c6

3. VIIMEISTELY. Tarjolla on valmennuspäivä huhti-toukokuussa esimerkiksi pääkaupunkiseudulla. Saatte runsaasti harjoitteluvinkkejä ja tutuksi tulevat kilpakävelyn erityisominaisuudet kuten esim. voimakas käsien käyttö, hyvä ryhti, kävelysuoritus kokonaisuutena, kävelykisan suunnittelu, suoritustekniikan hiominen niin, että kesän tärkeät kisat menisivät mahdollisimman hyvin. Yksilöllinen palaute.

4. PALAUTE. Kokoonnutaan vielä esimerkiksi lokakuun alussa ja kerätään kokemuksia kilpailukaudelta. Miten kävely on sujunut? Mihin kannattaa panostaa, kun aloitetaan uusi harjoituskausi? Luonnollisesti treenataan myös yhdessä.

Tervetuloa mukaan!

Pikajuoksun valmennuspäivä Vaasassa la 11.3.2023

Klo 10-16.30. Botnia-halli, Mustasaari. Sisältönä: pikajuoksun lähtö- / juoksutekniikka, rentouden merkitys pikajuoksussa, nopeusharjoittelu eri harj jaksoilla, keskustelu kuluvan kauden ohjelmoinnista, voimaharjoitus oman vartalopainon avulla, nopeus- ja vauhtikestävyysharjoitus.
Tilaisuuteen osallistuja saavat ohjelmaesityksen kuluvalle harjoittelukaudelle.
Päivän valmentaja Alpo Pirttinen. Hinta 50 €.

Ilmoittaudu 8.3. mennessä: https://www.suomisport.fi/events/047a392b-1632-4b08-87de-698abe429c6b