MM-kilpailut 2024 Göteborgissa

WMA:n maailmanmestaruuskilpailut pidetään Ruotsin Göteborgissa 13.-25.8.2024. Kilpailusivut ovat auki: https://www.2024wmac.com/

KUKA VOI OSALLISTUA?

Göteborgin MM-kilpailut ovat avoinna kaikille miehille ja naisille, jotka ovat syntyneet ennen 13.8.1989 ja jotka ovat fyysisesti kunnossa. Urheilijan tulee olla sen maan kansalainen, jota hän edustaa tai hänen tulee olla asunut tuossa maassa vähintään 3 vuoden ajan. Jos urheilija on edustanut jotain muuta maata aiemmissa kilpailuissa, hänen tulee tehdä tarvittavat paperityöt WMA:n kanssa vähintään 30 päivää ennen ilmoittautumisen päättymistä. (https://world-masters-athletics.org/change-of-allegiance/) MM-kilpailuihin osallistuminen ei edellytä minkään tietyn tulostason saavuttamista, eikä kilpailuihin tarvitse kutsua tai lisenssiä.

LAJIT JA AIKATAULUT

https://www.2024wmac.com/content/images/2024WMAC-CompetitionSchedule_Women-and-Men.pdf Tarkemmat kellonajat ja suorituspaikat julkaistaan vasta ilmoittautumisen päätyttyä, sillä osallistujamäärät vaikuttavat niihin.

OSALLISTUMISMAKSUT

Rekisteröintimaksu 75 €

Lajimaksu 35 €/kpl (paitsi ottelut ja puolimaraton)

Ottelut 60 €

Puolimaraton 50 €

Seuralainen (yli 14 v) 40 €

Seuralainen (alle 14 v) 20 €

SAUL-maksu 15 €

Viestijoukkueista ei tule osallistumismaksua. Kustakin ikäluokasta sallitaan vain yksi viestijoukkue maata kohden. SAUL-joukkueenjohto hoitaa viestijoukkueiden kokoamisen ja ilmoittamisen. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua viesteihin (4×100 m lauantaina 17.8. ja 4×400 m sunnuntaina 25.8.) SAUL-toimistolle etukäteen tai joukkueen johdolle paikan päällä. Viesteihin osallistuvien tulee osallistua myös henkilökohtaiseen lajiin.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on auki ja päättyy 4.6.2024. Voit ilmoittautua suoraan järjestäjän lomakkeella, jonka kielen voi vaihtaa suomeksi. Maksu hoidetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen voi tehdä myös liiton kautta 28.5. mennessä alla olevalla lomakkeella, joka löytyy myös huhtikuun Ikiliikkuja-lehdestä. Tällöin maksu tehdään liiton tilille. SAUL käy läpi kaikki Suomea edustavat urheilijat ja hyväksyy heidät.

YHTEISMATKA TAI OMATOIMIMATKA

Liitto järjestää yhteismatkoja MM-kilpailuihin alla olevien matkatoimistojen kautta. Tämän lisäksi urheilijat voivat tehdä omatoimimatkoja tai lähteä pienemmällä ryhmällä kohti naapurimaan länsirannikkoa. Helsingistä pääsee suoralla lennolla Göteborgiin tai laivalla Turusta tai Helsingistä Tukholmaan, josta on suora junayhteys Göteborgiin.

Paikan päällä stadioneiden välillä kulkee järjestäjän bussikuljetus. Paikallisliikenteen lippu EI kuulu osallistumismaksuun. SAUL:n edustajat ovat paikalla joukkueen johtajina ja joillakin ryhmämatkoilla auttamassa urheilijoita.

Liittoon voi olla yhteydessä epäselvissä asioissa: 050-364 5546 / toimisto(at)saul.fi

Toivomme, että saamme mahdollisimman suuren joukkueen edustamaan Suomea!

Lähde Göteborgin MM-kilpailuun ryhmämatkalle

SAUL:n matkakumppaneina toimii Daniels Travels ja PWT-urheilumatkat. Huomioi, että matkatoimistojen kautta on rajoitettu määrä paikkoja. Varaa siis paikkasi ajoissa!