Suomen Aikuisurheiluliiton uusi toiminnanjohtaja (03.01.2018)

Suomen Aikuisurheiluliiton uusi toiminnanjohtaja esittäytyy

Oki Vuonoranta

Olen 34-vuotias kolmen pojan isä Espoosta. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja AMK. Olen myös suorittanut liiketalouden perustutkinnon.

Olen viimeiset viisi vuotta ollut työsuhteessa Esbo IF urheiluseuran toiminnanjohtajana, ja sitä ennen kolme vuotta seuran nuorisopäällikkönä.

Olen intohimoinen liikkuja. Pyrin harrastamaan ulkoilua ja liikuntaa mahdollisimman usein ja monipuolisesti. Urheilu on ollut osa elämääni jo lapsesta asti. Yleisurheilua olen harrastanut 15-vuotiaasta saakka. Päälajikseni muodostui pikajuoksu, mutta hallitsen hyvin kaikki yleisurheilun lajit. Läpi vuosien kaikenikäisten valmentaminen- ja ohjaaminen on ollut lähellä sydäntäni. Olenkin valmentanut katkotta ryhmiä ja urheilijoita 15-vuoden ajan. Urheilu on vahvasti läsnä koko perheen arjessa vaimon maraton harjoittelun ja poikien yleisurheiluharrastuksen myötä.

Aloitan uudessa työssäni innolla ja toivon että pystyn toimimaan seurojen, urheilijoiden sekä muiden toimijoiden kanssa hyvässä yhteistyössä. Tarkoitukseni on kartoittaa seurojen toimintakenttää ja kehittämistarpeita. Toivon että olette myös minuun päin yhteydessä, jos jokin asia askarruttaa. Puhun myös sujuvasti ruotsia, joten voimme keskustella myös ruotsin kielellä.

Yhteystiedot:
oki.vuonoranta(at)saul.fi
050 441 1330


Kuva