Haetaan kaikenikäisiä miehiä sekä perheitä ja pariskuntia mainostuotantoihin mainoskasvoiksi! (11.12.2017)

Hei,

Olemme kahdeksan vuotta alalla toiminut ja vakiintunut Mainosmallitoimisto Jade Advertising Model Agency Oy ja kauttamme haetaan tasaisesti kaikenikäisiä ja -näköisiä henkilöitä eri mainostuotantoihin. Pääsääntöisesti bookkaamme mallejamme niin tv-mainoksiin, kuin stillimainoksiin ja yritysvideoihin jne.

Haemme nyt erityisesti kaikenikäisiä miehiä sekä pariskuntia ja kokonaisia perheitä mainoskasvoiksemme, sillä alalla miehistä on kova pula!

Olisitko mahdollisesti siis sinä ja / tai kumppanisi taikka koko perheesi innostuneita tällaisesta mahdollisuudesta ja haluaisitte tienata mainosmallin keikkoja satunnaisesti tekemällä mukavasti lisärahaa?
Toki itse kuvauspäivät ovat myös superhauskoja kokemuksia!

Voisimme varata halukkaille omat kuvausajat toimistollemme veloituksetta arkistoihimme!

Normaalisti 20 euroa arkistoihin tulo = ko. kuvat eivät tule Jade Modelin kotisivuille eikä niitä saa itselleen vaan kuvat ja tiedot hlöistä jäävät vain Jade Modelin käyttöön.

Mikäli henkilöt kuitenkin haluavat kuvansa sekä Jade Modelin kotisivuille että itselleen (4 valitsemaamme ja hieman käsiteltyä kuvaa), on kyseessä listoille tulo ja normaalisti tämän kustannus on 80 euroa, mutta tarjoamme tämän seuranne / yhdistyksenne jäsenille (Miehet, Pariskunnat ja Perheet) myöskin tarjoushintaan eli 65 euroa / hlö = 4 kuvaa itselle + kotisivuille ja listamalliksi Jade Modelille.

Kaikkia kuvauksissa otettuja kuvia saa toki halutessaan tilata itselleen lisämaksusta kuvausten jälkeen. Ei kuitenkaan tilauspakkoa!

Jokaiselle kuvattavalle varataan oma 0,5h kuvausaika.

S-postia asiasta saa lähettää osoitteeseen jatta@jademodel.fi - lähetän lisäinfoa kuvauksistamme kiinnostuneille s-postitse! :)

Laitathan samaan s-postiin jo myös päivän / päivät mitkä sinulle / teille kuvauksille sopisivat sekä kuvausaikatoiveet, niin pyritään ottamaan ne mahdollisimman hyvin huomioon aikoja varattaessa, kiitos!

To 4.1.2018 klo 10:00 - 17:30 välillä
To 11.1.2018 klo 10:00 - 17:30 välillä
To 25.1.2018 klo 10:00 - 17:30 välillä

Kerron tarvittaessa mielelläni lisää, jos jotain kysyttävää / askarruttavaa!

Kiitos, pikaisiin palaamisiin ja oikein ihanaa joulun aikaa!


Ystävällisin terveisin,

Jatta Hartikainen
Jade Advertising Model Agency
+358 45 352 4445
jatta@jademodel.fi
www.jademodel.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instasta! :)
www.facebook.com/jadeadvertisingmodelagency
www.instagram.com/jademodelhelsinki