SAUL hakee toiminnanjohtajaa (11.09.2017)

Suomen Aikuisurheiluliitto ry (SAUL) on yli 30-vuotiaiden kilpaurheilu- ja terveysliikuntaliitto, jonka lajit ovat tällä hetkellä yleisurheilu, hiihto ja pikaluistelu. SAUL edistää terveyttä ja toimintakykyä ylläpitävää laaja-alaista harrastus-, koulutus- ja kilpailutoimintaa jokaisen omalla tasolla. Liiton arvot ovat eettisyys, kannustavuus, tasa-arvoisuus, tavoitteellisuus ja onnistumisen elämys. Liitossa on lähes 400 jäsenseuraa, joissa jäseniä yli 10 000.

Aikuisliikunnalle on lisääntyvä kysyntä, mikä näkyy SAUL:n järjestämissä tapahtumissa niin tavoitteellisesti harjoittelevien kilpaurheilijoiden kuin kuntoliikkujien osallistujamäärän kasvuna. Vastataksemme näihin aikuisliikunnan haasteisiin haemme liiton Helsingissä sijaitsevaan toimistoon nykyisen toiminnanjohtajan jäädessä eläkkeelle

TOIMINNANJOHTAJAA

Tehtäviin kuuluvat muun muassa liiton hallinnollinen ja taloudellinen johtaminen, valmennus- ja koulutustoiminta, Ikiliikkuja-lehden päätoimittajuus, kansallisen ja kansainvälisen kilpailutoiminnan koordinointi sekä yhteistyöverkostojen ylläpito.

Hakijalta edellytämme
- soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta
- oma-aloitteellisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä
- kielitaitoa
- palvelualttiutta ja matkustusvalmiutta
- järjestötyön tuntemusta
- atk-osaamista

Toimi tulee vastaanottaa vuoden vaihteessa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Vesa Lappalainen 040 8204730.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 30.9.2017 mennessä joko osoitteella Suomen Aikuisurheiluliitto ry, Radiokatu 20, 00240 Helsinki tai sähköpostilla vesa.lappalainen@saul.fi. Hakemuksia emme palauta.


Kuva